Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

ČESNEK, CITRÓN A MED

 František Janku  31.3.2024 16:27

Dobrý den pane Vinš,výborné informace velké díky za takové super rady. V dnešní době jsou velice potřebné,chemické léky mají spoustu vedlejších učinku,není nad přírodní léčení samozřejmě pokud to jde.Ještě bych se zeptal na rady na snižování cholesterolu LDL přírodní cestou.Velké díkyJankuFrantišek

Odpovědět

Odpověď

Snížení cholesterolu přírodní cestou
 Cempírek

Zde je 8 doporučení, která mohou snížit cholesterol přírodní cestou a zlepšit zdraví srdce:
1. Snižte nasycené tuky. Nasycené tuky, které se nacházejí především v červeném mase a plnotučných mléčných výrobcích, zvyšují váš celkový cholesterol. Snížení spotřeby nasycených tuků může snížit váš cholesterol s nízkou hustotou lipoproteinů (LDL) – „špatný“ cholesterol.
2. Odstraňte trans-tuky. Trans-tuky, někdy uváděné na etiketách potravin jako „částečně hydrogenovaný rostlinný olej“, se často používají v margarínech, sušenkách a koláčích z obchodu. Trans-tuky zvyšují celkovou hladinu cholesterolu.
3. Jezte potraviny bohaté na omega-3 mastné kyseliny. Omega-3 mastné kyseliny neovlivňují LDL cholesterol. Ale mají další přínosy pro zdraví srdce, včetně snížení krevního tlaku. Mezi potraviny s omega-3 mastnými kyselinami patří losos, makrela, sleď, vlašské ořechy a lněná semínka.
4. Zvyšte rozpustnou vlákninu. Rozpustná vláknina může snížit vstřebávání cholesterolu do vašeho krevního oběhu. Rozpustná vláknina se nachází v takových potravinách, jako jsou ovesné vločky, fazole, růžičková kapusta, jablka a hrušky.
5. Přidejte syrovátkový protein. Syrovátkový protein, který se nachází v mléčných výrobcích, může být odpovědný za mnoho zdravotních výhod připisovaných mléčným výrobkům. Studie ukázaly, že syrovátkový protein podávaný jako doplněk snižuje jak LDL cholesterol, tak celkový cholesterol a také krevní tlak.
6. Cvičte většinu dní v týdnu a zvyšte svou fyzickou aktivitu.
7. Přestaňte kouřit.
8. Zhubněte.
Pokud tyto změny nepovedou ve výsledku ke snížení cholesterolu, tak budou na řadě léky, které dokáží účinně normalizovat hladiny cholesterolu.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS